2310733746

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.bluefishaquariums.gr, καθώς και όλα τα εμπορικά σήματα και επωνυμίες που αναφέρονται σε αυτήν,αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της BLUEFISH aquariums&pets και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. 

Η περιήγηση, η πρόσβαση ή η χρήση της ιστοσελίδας και των όποιων υπηρεσιών διατίθενται μέσω αυτής αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης/χρήστης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης. Για το λόγο αυτό ο επισκέπτης καλείται να διαβάζει εκ των προτέρων το περιεχόμενου τους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της. 

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης των όρων και προϋποθέσεων οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. 

Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς και κάθε  τροποποίησή τους, διέπονται  από το εθνικό και το κοινοτικό δίκαιο και τυχόν εφαρμοστέες σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. 

Ομοίως, σε περίπτωση που κάποιοι όροι χρήσης καταστούν μερικώς ή ολικώς άκυροι ή μη εφαρμοστέοι, δεν επηρεάζεται η ισχύς ή/και η εγκυρότητα των υπολοίπων όρων ή μέρους αυτών. Οι άκυροι ή/και μη εφαρμοστέοι όροι θα αντικαθίστανται με όρους που θα πλησιάζουν όσο είναι δυνατόν το νόημα και το σκοπό των άκυρων ή μη εφαρμοστέων όρων. 

Διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των όρων και την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, θα επιλύονται καταρχήν φιλικά, αν όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό θα διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και θα υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. 

Οι υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (Courier) που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα υπόκεινται στους Γενικούς Όρους Παροχής Υπηρεσιών της συνεργαζόμενης εταιρείας. 

Για τις υπηρεσίες μεταφοράς μέσω μεταφορικής εταιρείας ή επαγγελματία αυτοκινητιστή τo BLUEFISH δεν έχει καμμία ευθύνη και μόνο διαμεσολαβεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση, εάν αυτό είναι επιθυμητό. 

Για την ακρίβεια των περιεχομένων της ιστοσελίδας έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή ανεπίγνωστες ανακρίβειες.Αυτά θα διορθώνονται όποτε εντοπίζονται. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας ενημερώνονται τακτικά, υπάρχει όμως ενδεχόμενο μεταξύ των διαφόρων φάσεων των ενημερώσεων να σημειωθούν λάθη ή ανακρίβειες. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες με δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Επίσης, αναλαμβάνουν τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών από τις τρίτες πηγές. 


Το BLUEFISH  aquariums & pets


* δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της. 
* δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. 
*σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία  από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από   αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/ και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/ και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/ και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/ και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/ και υπηρεσίες ή/ και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 
*δεσμεύεται ως προς την διαδυκτιακή ασφάλεια του ιστότοπου και των χρηστών της. 
*επιστροφές προιόντων δέν γίνονται δεκτές παρά μόνο αν αποτελούν λανθασμένο κωδικό προιόντος παραγγελίας. 

*Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : 

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να διακόψετε αυτόματα την παραγγελία σας. 
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία» εντός 12 ωρών από την τέλεση της παραγγελίας οπότε και της παρούσας ιστοσελίδας και θα ακυρωθεί από εμάς. 
Εάν υπάρξει τραπεζικό έμβασμα κατά την παραγγελία, πρό της αποστολής, η παραγγελία ΔΕΝ δύναται να ακυρωθεί!


Τρόποι Πληρωμής 

Αντικαταβολή (Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας): 

Μπορείτε να πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, ή τον μεταφορέα με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 

Μπορείτε επίσης να προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργάζεται η εταιρεία μας. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, στη σελίδα, τρόποι πληρωμής. 

Αφού καταθέσετε τα χρήματα ,στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με  e-mail ή τηλεφωνικά .Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. 


*Τα προϊόντα μας παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημερών *Καθυστέρηση παραγγελίας δύναται να υπάρξει όταν: 

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. 
Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. 
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών. 


### ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ### και ### ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ### όπου αυτό αναφέρεται, αφορά περιοχές εντός ορίων περιφερειακού.Εκτός ορίων περιφερειακού υπάρχει extra χρέωση 5 ευρώ!


*Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προιόντων στην ιστοσελίδα  μας  ΙΣΩΣ διαφέρουν από το φυσικό μας κατάστημα. 
*Αποστολές ζωντανών ψαριών γίνονται μόνο μέσω ΚΤΕΛ, , όπου δεν δύναται αντικαταβολή αλλά μόνο κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
*Αποστολές προιόντων άνω των 5 κιλών γίνονται μόνο μέσω μεταφορικής, όπου δεν δύναται αντικαταβολή αλλά μόνο κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 
*ΔΕΝ εμπορευόμαστε κατοικίδια(ζώα συντροφιάς), παρά μόνο τροφές, αξεσουάρ και κάθε λογής εξοπλισμό. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: 
ή τηλεφωνικώς στο 2310 733746. 

Μεταφορικά

ΔΩΡΕΑΝ παράδοση εντός Θεσσαλονίκης για αγορές άνω των 40€.
Αποστολή των προϊόντων σας εντός 48 ωρών μέσω courier σε όλη την Ελλάδα.
Χρέωση μεταφορικά 4€ και σε απομακρυσμένες περιοχές επιπλέον 3€.
Αποστολή ζωντανών ψαριών με το ΚΤΕΛ όπου υπάρχει απ' ευθείας δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη με χρέωση 8€.
Διαβάστε τους όρους χρήσης για να ενημερωθείτε για την αποστολή των παραγγελιών από το Bluefish

Παραγγελίες

Όλες οι παραγγελίες αποστέλνονται εντός 48 ωρών στο χώρο σας με ασφάλεια.

Πληρωμές

Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή (+3€)
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ALPHA BANK: 736.00.2002.000374 (Αλεπάκης Παναγιώτης)
IBAN: GR16 0140 7360 7360 0200 2000 374

EUROBANK: 0026.0177.33.0200322449 (Αλεπάκης Παναγιώτης)
IBAN: GR 7102601770000330200322449

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 52 1309 7408 621 (Αλεπάκης Παναγιώτης)
IBAN: GR61 0172 2130 0052 1309 7408 621

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 22400817601 (Αλεπάκης Παναγιώτης)
IBAN: GR3801102240000022400817601

 bluefish logo