2310733746

Η εταιρία μας

bluefish αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

 Ποιοι είμαστε:

Η εταιρία BlueFish Aquariums and Pets δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό στην αγορά της Θεσσαλονίκης, στον χώρο των ενυδρείων και κατοικιδίων.

Ο Παναγιώτης Αλεπάκης, έπειτα από 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ενυδρείων, των διακοσμητικών ψαριών και της κατασκευής χειροποίητων ενυδρείων, δημιούργησε σε μια έκταση 150 τετραγωνικών μέτρων στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (Ακριτών 17) το Blue Fish Aquariums and PetShop.

Στόχος και σκοπός της εταιρίας μας από το 2010 έως και σήμερα είναι να είναι δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, με συνέπεια, ειλικρίνεια, γνώση και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Πολιτική της εταιρίας μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες, έχοντας πάντα προτεραιότητα την σωστή διαβίωση των μικρών μας φίλων.

Στην προσπάθειά μας αυτή, χρειαζόμαστε την αμέριστη στήριξή σας και την αγάπη σας, για να καταφέρουμε να αλλάξουμε την πολιτική που μέχρι τώρα συναντάμε στα pet shop και στα ενυδρειακά καταστήματα.

Με εκτίμηση

BlueFish Aquariums and pets

Μεταφορικά

Αποστολή των προϊόντων σας εντός 48 ωρών μέσω courier σε όλη την Ελλάδα. Χρέωση μεταφορικά 3€ και σε απομακρυσμένες περιοχές επιπλέον 3€.
Διαβάστε τους όρους χρήσης για να ενημερωθείτε για την αποστολή των παραγγελιών από το Bluefish

Παραγγελίες

Όλες οι παραγγελίες αποστέλνονται εντός 48 ωρών στο χώρο σας με ασφάλεια.

Πληρωμές

Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή (+3€)
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 bluefish logo